Home » Recepten » Koek » Havermout Choco Koek

- Havermout Choco Koek - 


πŸͺ Havermout Choco Koek πŸͺ

 

Heerlijke healthy Havermout Koek met o.a. chocolade! 

Deze zijn heerlijk als tussendoortje. Al kan je ze uiteraard ook als ontbijt nemen. 

Verder kan je de koeken zelf uitbreiden met eventueel rauwe noten of fruit. 

Het is echt heel simpel te maken. 

 

πŸ”Έ INGREDIËNTEN KOEK 

- 200gr havermout grof
- 2 á 3el  100% pindakaas
- 60gr fijn gehakte puur chocolade (minimaal 70%)
- 1/4tl 5 spice kruiden of kaneel
- 1tl vanille suiker (hoeft niet persé) 
- 2tl bakpoeder
- 2 eieren


( wil je wat extra eiwitten dan kan je altijd een schep eiwitpoeder er aan toevoegen) 



βœ… Zet de oven aan op 180℃ (hete lucht 165℃)
Leg bakfolie op de bakplaat

βœ… Doe alle ingrediënten in een mengkom 
Meng alles goed door elkaar met 2 lepels en daarna met de hand tot 1 bal
Maak ongeveer 12 balletjes. 
Druk de balletjes plat en leg ze op de bakplaat

βœ…  12-15 minuten in de oven
Haal ze uit de oven en laat ze op een rooster helemaal afkoelen

 

 

Eet smakelijk πŸ‘©πŸΌ‍πŸ³πŸ‘¨πŸΌ‍🍳

 

#havermoutkoekjes #gezondekoekjes #oatcookies #oatcookiesrecipe #healthy #healthyfood #recept #healthyrecipeswithlove
#healthyrecipes #healthyfoodporn #healthyfoodshare #ontbijt #breakfast #lunch #healthybreakfastideas #delicious #homemade
#tasty #tastingtable #feedfeed #healthyblogger #healthyblog #cookie #cookies #koekjes #koek
#foodblogger #foodphotograpy #haasnootkitchen
πŸ₯£

 

 

"Een heerlijk en gezond koekje!"




Eet smakelijk :) 



Wij zouden het erg leuk vinden om te weten wat u van dit recept vond! ...

Maar ook voor vragen,over dit recept, kunt u hieronder terecht!
Wij proberen dan zo snel mogelijk een reactie terug te geven!

 

In ieder geval bedankt voor de moeite en wie weet tot ziens!

Hoeveel sterren zou u dit recept willen geven?

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Wilt u dit recept delen? Ook dat kan.          Druk hieronder op het icoontje waar u het wilt delen.